sâmbătă, 25 decembrie 2010

stafeta prieteniei
Am primit stafeta prieteniei de la Cristina  http://ccristinacstyle.blogspot.com.   un gand deosebit . Multumesc.

1.Cand erati mici si va intrebau "ce vrei sa te faci cand vei fi mare?" ce raspundeati???
  -mai multe in fuctie de strea mea dar cel mai mult visam  sa fiu balerina  clasica,apoi mai tarziu arheolog,interesant nici una nici alta,dar am satisfactia ca am studiat istorie,si continui mereu sa studiez aspecte din istoria universala. Traiec intr-o tara unde se respira arta cultura ,traditii,iar unde intorci capul gasesti un sit arheologic sau o interesanta fereastra   spre istorie. Ma surprind si ma incanta si  nu trec indiferenta.Am vazut mult din Italia de la nord la sud dar cel mai mult m-a impresionat cateva din primele emotii traite aici  "Forul Imperial " din Roma si surpriza de a sta in fata Columnei lui Traian , Catedrala SF:PETRU di Roma si mormantul lui SF: Petru. Pompei si tot ce crezi ca a ramas sub cenusa vulcanului . Firenze cu toate frumusetile ei si neasteptata intalnirea  cu locurile unde   au trait si creat  Principe Maccchiavelli, Dante ,sau Michelangello,Verdi sau Puccini.
pentru mine au fost si sant mereu o o parte importanta de vise implinite.
2.Care erau desenele animate preferate!?
  -Oblio si Pampalini.
3.Care a fost cea mai frumoasa zi de nastere si de ce!?
  -este un subiect delicat ,eu nu iubesc zilele de  nastere,asa ca nu cred ca exista vreo una pe care sa o tin la suflet,probabil ultima.
4. Ce jocuri preferate aveati ???
 -de-a " v-ati ascunselea"si tari ,orase,(calatoream cu degetul pe harta des,probabil de aceia azi sunt emigrant!)
5.Ce va doreati sa face-ti neaparat si inca nu ati realizat?
- multe din cele ce am visat in viata am realizat,chiar daca uneori viata a fost crunta si grea, am cazut in genunchi m-am ridicat iar, am calatorit mult este unul din visele mele (Frantza,Spania ,Portugalia ,Elvetia, Suedia,Barbados cateva din locurile unde am avut placerea sa ajung),mi-am facut o casa numai cu sacrificiul meu, o familie si un copil,Nu stiu deoarece cele mai importante lucruri din viata le-am realizat,acum mi-asi mai dori o...... nu se spune pentru ca dorintele sunt secrete sufletesti .
6.Care a fost prima pasiune sportiva si nu numai?
-unica pasiune legata de o activitate fizica a fost si ramane gratziozitatea baletului,restul au fost placeri de moment .Alte pasiuni ,clolectia de felicitari si carti postale,florile,lucru de mana ,pisicile,
7.Care a fost primul cantaret/grup muzical preferat.
- un copil neastamparat ce asculta  ABBA sau Boney'm Albano Carissi si Celentano.
8.Cel mai frumos obiect cerut (eventual primit) lui Mos  Craciun /Nicolae.
-eu nu sant o persoana ce stiu sa cer ,ma bucur de micutele satisfactii ce mi le da atentiile neasteptate, imi face bucurie o floare stiind ca vine din suflet.


Uneori aceste jocuri sant bune ,te intrebi cine esti si incotro mergi!? Multumesc Cristina ,o sa impart si eu acest mesaj al prieteniei cu cateva  persoane,   premiind munca lor .

 Mimy Shop
mary's handmade
Blue Flower's world, bijuterii si accesorii handmade
Cercei frivolite/tatting handmade
trudiart
 Hainute Colorate...

 si binenteles cu toti cei ce trec pe aici si le face placere.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu