vineri, 11 martie 2011

Forumul hobby-handmade.O zi fericita!!!!

Forum gratuit : Hobby-handmade - Hobby-handmade

Azi am sa vorbesc despre  acest loc virtual ,de intalnire si schimb de idei si tehnici ,a artizanilor romani.Forumul promoveaza ,creatorii ce expun  aici ,exclusiv membrii  ,ce au subscris regulamentul si au acceptat conditiile din regulament. Conditii simple ,prin care dorim sa respectam drepturile fiecaruia,si in acelas timp sa fie respectata identitatea si  scopul pentru care a fost creat acest spatiu virtual.
Subiectele pe forum sant legate de artizanat ,creatii artistice si hobby.Forumul dispune in portal de  o vitrina publicitara ce promoveaza creatia si binenteles membrii cei mai activi pe forum..Paleta de subiecte este vasta , atunci cand un membru nu gaseste un subiect pentru interesele lui ,respectiv pentru creatia sa poate sa deschida in toata siguranta o noua pagina ,un nou subiect ce sa puna in evidenta munca si arta pe care o practica.
        Printre subiectele cele mai active ,avem creatorii de bijuterii din cele mai diverse si deosebite ,cu exceptionala participare a  creatorilor  Mimy  Mimy Shop si Lucia Blue Flower Blue Flower's world, bijuterii si accesorii handmade ,tutoriale si bijuterii unicat.Le multumim astfel pentru intreaga activitate pe forum.
        Decoupage , remarcabila este creatia si participare sustinuta , de   mary's handmade  Ladybird ,ce ne incanta atat cu decoupage cat si cu piese frivolite si crosetat.Multumim Ladybird!
      Avem ,membrii noi ce au adus ,noi creatii precum felicitari handmade,.bijuterii din sticla de Cehia,  jucarii pentru pitici, croitorie ,crosetat si tricotaje ,Diagrame si tutoriale pentru noi si placute modele .
       In putine cuvinta acestea ar fi o mica   descriere a cea ce puteti gasi pe forum.Spatiu pentru relax si social.
Vino si tu pe forum ! inscrierea este gratuita ,partciparea este gratuita ,,respecta-ne si te vom respecta ! " simplu si nu uitati ! impreuna santem mai puternici!!!! fa cunoscuta munca ta aici ,noi te promovam!
Forum gratuit : Hobby-handmade - Hobby-handmade

 Acolo unde doamnele si domnisoarele creative gasesc spatiu  pentru creatia lor!O zi fericita!!!!!

2 comentarii :

  1. Intr-adevar este un loc foarte frumos, nici nu-mi vine sa-i spun forum, ci un loc unde ne intalnim cu multe persoane foarte, foarte talentate. Sper ca cei care vin sa se simta bine si sa ne incante cu cat mai multe lucrari frumoase.
    Felicitari pentru acest loc minunat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari ,Lotus pentru tot ceea ce faci ca sa aiba loc intalnirea noastra in spatiul virtual al forumului..!Iti multumesc pentru aprecierea referitoare la munca mea..!

    RăspundețiȘtergere