vineri, 23 septembrie 2011

In soapta .......

 Navete tatting , ace ,margele si multa rabdare pentru nod dupa nod, O tehnica in sopata , dar deosebit de frumoasa.2 comentarii :

  1. Buna ziua,
    V-am urmarit blogul de ceva timp si postarile mai vechi cred ca le-am citit de cateva ori. Am descoperit si eu de curand aceasta tehnica si dupa un timp de cochetat, mi-am facut curaj si am incercat. Nu am la activ decat o floricica si cateva inele si lanturi de test, insa incet-incet prind viteza. M-am hotarat dupa primul inel facut pe ac sa incerc sa invat cu naveta la inceput, pana nu ma obisnuiesc cu acul. Mi-am confectionat singura o naveta din Fimo si desi isi face treaba, e un pic mai dificil de lucrat cu ea, fiind un pic mai mare. Vad ca tu ai mai multe feluri de navete. Sunt din Romania, sau daca nu, de pe ce site-uri ai cumparat. De asemenea, fire de care folosesti (din Romania sau altfel)? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Andrea Stancu ,pentru tatting de obicei cumpar navete din comert si inspecial pe net de la firmele specializate ,dar stiu ca sunt in Romania in magazinele Kaufland , cel putin asa zic doamnele cu care impartim aceasta pasiune.Firul este fir pentru broderie cunoscut sub denumirea coton perle .Dar daca vrei sa afli mai multe despre curentul si creatoarele de tatting din Romania,cat si detalii tehnice si sfaturi privind aceasta tehnica , te invit pe forumul http://www.hobby-handmade.com/ o comunitate virtuala unde sper sa cunosti persoane deosebite cat si creatoare de modele .

    RăspundețiȘtergere