duminică, 5 februarie 2012

Valentine's day -proiect perla
Cu toate ca nu este prima piesa de anul acesta , dar este prima ce are bucuria  de a fi proiectul din laborator .Proiectul Valentine's day .Un colier ce cauta o forma finala  , iar ideea ar fi aceasta .O bentita imbogatita cu margele perle albe si bucle tatting fantezie in valuri  , o inimiara ,iar firul un gri perla coton perlè nr.8.O culoare frumoasa si neutra ,pacat ca lumina blitului nu reda stralucirea firului.Firul si ideea m-au cucerit repede , voi ce parere aveti pot termina aceasta propunere pentru Valentine's day!?Idea nu se termina aici ramaneti aproape mai este un proiect in laborator.

7 comentarii :

 1. Ca de obicei Lotus foarte frumos.
  O idee minunata, frumos lucrat si frumos fotografiat.
  Imi place mult de tot.

  RăspundețiȘtergere
 2. i like it it' s very beautiful.
  have a good week

  RăspundețiȘtergere
 3. Un mic premiu pe blogul meu :) http://clubulfanteziei.blogspot.com/2012/02/liebster-blog-award-este-o-idee.html
  Mult spor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna.Te astept pe bloguletul meu cu un premiu pentru un blog drag si o persoana draga care creeaza ateatea minunatii http://clubulfanteziei.blogspot.com/2012/02/liebster-blog-award-este-o-idee.html
  Mult spor.

  RăspundețiȘtergere
 5. Superb...Deja ma intreb daca sa mai termin proiectul meu pentru Valentine s Day! Al tau este net superior. Felicitari! Ai la mine pe blog un premiu Liebster Blog Award.

  RăspundețiȘtergere
 6. Ma scuz cu toate ce ati lasat mesaj la mine pe blog , din cauza unei probleme nu a functionat aceasta obtiune abia azi am reusit sa citesc mesajele voastre .Va multumesc din suflet.
  Thank you.

  RăspundețiȘtergere