miercuri, 30 mai 2012

Si ultimele piese tatting....
Un colier cu bratara si cercei facuti cu mare drag pentru tine, da stiii tu sunt pentru tine, sper sa-ti place  cand vor ajunge la tine.Iar apoi ne vei dezvalui tu cine esti.

marți, 22 mai 2012

OSi ultimul semn de carte a  iesit din naveta .Cred ca aici  se incheie  lungul maraton .Dar inca nu am terminat toate preparativele sa ajunga cu bine , asa ca zilele urmatoare ultimele detalii si multe din ele vor calatorii la prieteni de aproape si de departe ,iar multe din ele ,calatoresc..O mica atentie pentru doi ani impreuna ....... dar mai multe.....cad toate aceste atentii vor ajunge sper ,cu o raza de soare si prietenie. ...............Asa ca inca maratonul continua, noutati in curand.

Un nou model incantator .........
Mi-a placut si  am continuat sa pun pe fir acest model ...........si sigur nu ma opresc aici.Sper ca cine il va primi ,se va bucura de el.

sâmbătă, 19 mai 2012

Un inel o dorinta......bratarile prieteniei.

O interpretare personala a acestor bratari , interesnte la pulsul  celor ce le vor imbina cu  nisipul fierbinde de pe laja insorita...


intre timp  lavanda ne inveseleste cu parfumul suav....
vineri, 18 mai 2012

In drum spre prieteni .....bokkmark

Saint  Jean Cap FerratCote D'Azur
Dupa o minunata zi de vacanta pe Coasta de Azur in Franta , a urmat o saptamana plina de surprize, mai mult sau mai putin frumoase , pot sa spun acum sunt  senina si multumita , chiar daca aceasta saptamana ramane in suflet cu o urma de tristete.
 O treime din surprizele mele au luat drumul lung spre prieteni de departe , spre sa fie bine primite ,sa aduca un pic de soare in sufletul celor ce-l vor primi.Iar epopea continua , am lasat la sfarsit cea ce este mai complicat , ce ciudat , dar increzatoare si bucuroasa ma pun pe munca.
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat .
        Sper sa vin cu noutati incurand.

                                                  
                           
                            


miercuri, 9 mai 2012